ΚΟΣΜΟΣ | Βρήκε ομάδα μέσω facebook!

Μέχρι στιγμής ήταν σύνηθες το φαινόμενο οι παίκτες και οι μάνατζερ να ανακοινώνουν μεταγραφές μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, αλλά το να βρει κάποιος παίκτης ομάδα από μήνυμα που έλαβε στο facebook, είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά.

Ο Σέρτζιο Ν' Ντεμενσόγκο είναι 38 ετών και έχει γεννηθεί στην Μπανταλόνα αλλά ο πατέρας του είναι από την Γουινέα. Ο παίκτης μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Grup Barna, η οποία παίζει στην πέμπτη κατηγορία της Ισπανίας. Πριν από κάποιες μέρες ο N'Ντεμενσόγκο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος

στην ιστοσελίδα "EL9" έλαβε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, από κάποιον που τον ρωτούσε αν επιθυμεί να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Ισημερινής Γουινέα.


Ο παίκτης δεν έδωσε αρχικά σημασία, αλλά εντέλει η πρόταση του έγινε και μέσω τηλεφώνου και ο Ν'Ντεμενσόγκο αποφάσισε να δεχθεί και έτσι θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ισημερινής Γουινέα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο παίκτης αναχωρεί την Πέμπτη (15/11) από την Μπανταλόνα, ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή της νέας του ομάδας.


"Είναι κάτι που στην ηλικία μου, δεν μπορείς ούτε καν να το φανταστείς. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, αλλά πιστεύω ότι αυτή την περιπέτεια πρέπει να την ζήσω", δήλωσε ο παίκτης στην "ΕL9".

Keywords
Τυχαία Θέματα