ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ | "Θα έφερνα Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς στον Πανιώνιο"

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς δεν έκρυψε το συναισθηματικό δέσιμο που έχει αποκτήσει με τον Πανιώνιο και δεν παρέλειψε να βγάλει το "καπέλο του" στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στο eurobasket.com, έδειξε έτοιμος για να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του ενώ αναφέρθηκε τόσο στους τελικούς της Α1 όσο και στο φάιναλ φορ της Ευρωλίκγα.

"Πιστεύω

πως τα φετινά πλέι οφ είναι τα πιο απρόβλεπτα των τελευταίων ετών. Από τη μία πλευρά ο Παναθηναικός έχει τα τελευταία χρόνια την καρδιά του πρωταθλητή, μεγάλη εμπειρία και ποιότητα, από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας και παίζει πολύ εντυπωσιακό μπάσκετ. Πιστεύω πως θα είναι από τις καλύτερες σειρές.

Σχετικά με το φάιναλ φορ, φαίνεται πως η ΤΣΣΚΑ είναι πληρέστερη από τις άλλες ομάδες και πιθανόν να έχει και το μεγαλύτερο μπάτζετ. Ωστόσο, οι υπόλοιπες τρεις ομάδες είναι εκ των μεγαλύτερων των τελευταίων 20 χρόνων και τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο σε αυτά παιχνίδα. Σίγουρα όμως θα δούμε σπουδαία παιχνίδια", δήλωσε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για το τι θα βελτίωνε στο παιχνίδι του:

"Η βελτίωση στο μπάσκετ δεν σταματά ποτέ και θα ήθελα να βελτιώσω κάθε πτυχή του παιχνιδιού μου. Περνάω πολλές ώρες κάθε μέρα προσπαθώντας να βελτιωθώ και απ΄ό,τι βλέπω αυτό δεν τελειώνει ποτέ..."

Επίσης, ρωτήθηκε και για το ποια ομάδα και ποιους παίκτες θα αγόραζε αν είχε την οικονομική δυνατότητα απαντώντας πως "θα αγόραζα τον Πανιώνιο διότι είμαι συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα και είναι η ομάδα στην οποία μεγάλωσα. Οι μοναδικές μεταγραφές που θα έκανα, θα ήταν αυτές του κ. Ίβκοβιτς και του κ. Ομπράντοβιτς για να αποτελέσουν το καλύτερο προπονητικό δίδυμο, αφού δεν είναι μόνο μεγάλοι προπονητές αλλά επίσης έχουν σπουδαία σχέση μεταξύ τους. Έπειτα, θα τους έδινα απεριόριστο μπάτζετ για να επιλέξουν όποιον θέλουν και μετά θα καθόμουν να απολαύσω μπάσκετ".

Όσον αφορά για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο εξωτερικό σημείωσε πως "δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την επόμενη κίνησή μου. Περιμένω να μελετήσω όλες τις επιλογές και να τις ζυγίσω. Η πρόκληση μιας νέας λίγκας είναι κάτι ενδιαφέρον για εμένα και θα εξαρτηθεί από τις επιλογές που θα έχω. Είναι κάτι που θα το δω με πολύ θετικό τρόπο. Αν μείνω στην Ελλάδα, θα ήθελα να περάσω στο επόμενο επίπεδο και να αγωνιστώ σε μία από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες, τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Αν αυτό δεν συμβεί και μείνω στην Ελλάδα, ο Πανιώνιος θα είναι πάντα η ομάδα της καρδιάς μου και η πρώτη μου επιλογή".

Keywords
Τυχαία Θέματα