ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Έτσι πήρε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός...

Πολύ πλούσια θα είναι και η σημερινή μπασκετική εκπομπή «JUMP SHOOT» με τον Τόλη Κοτζιά στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ (24.00-01.00). Η εκπομπή προβάλλεται σήμερα και όχι, όπως συνήθως, την Τρίτη, λόγω Πρωτομαγιάς. Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο προπονητής του Αμαρουσίου, Νίκος Λινάρδος.

Αναλυτικά μπορείτε να παρακολουθήσετε:

1) Πώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

ξεπέρασαν τα εμπόδια Κολοσσού και Πανιωνίου αντίστοιχα.

2) Η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ στο «πιάτο» σας. Δείτε στιγμιότυπα από τα παιχνίδια με Αλικάντε και Λιέτουβος Ρίτας αντίστοιχα.

3) Ο Απόλλων Πάτρας επέστρεψε στην Α1. Τι είπαν Βετούλας, Αργυρόπουλος και Λιανός, το πάρτι, που έστησαν οι Πατρινοί στη Νέα Ερυθραία.

4) Η γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού κατέκτησε ένα ακόμη πρωτάθλημα. Εκτενή πλάνα από το παιχνίδι-τίτλου με τον Παναθηναϊκό.

5) Πλούσιο ρεπορτάζ από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, που κατέκτησε στην Καβάλα ο Παναθηναϊκός. Οι πρωταθλητές Κώστας Παπαδόπουλος (προπονητής), Ζούμπος, Δημακόπουλος και Γόντικας μίλησαν στην κάμερα του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ. Τι είπαν Βασιλακόπουλος, Μίσσας, Πρίφτης, Τσαγκρώνης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πατέρας του Κώστα Γόντικα, Δημήτρης.

6) Η Μπεσίκτας κατέκτησε το Eurochallenge. Πλάνα από τον τελικό με την Σαλόν.

7) Ο Ιωνικός Νικαίας ανέβηκε στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα, που ανέδειξε τον Παναγιώτη Γιαννάκη, πανηγύρισε την άνοδο με τον πολυπληθή κόσμο της στον Άλιμο. Απίστευτα στιγμιότυπα από την βραδιά αυτή.

8) Ο Μπόμπαν Γιάνκοβιτς δεν ξεχνιέται. Παρακολουθείστε ρεπορτάζ των αμέσως επόμενων από τον σοβαρό τραυματισμό του ημερών.

9) Το ΝΒΑ έχει πάρει φωτιά. Δείτε πώς οι Λέικερς έκαναν το 2-0 σε βάρος του Ντένβερ.

10) Ρετρό με Έσπερο εναντίον Ηρακλή, Σπόρτιγκ κόντρα σε Ηράκλειο και Ιωνικό Νικαίας απέναντι στην Λάρισα του Βασίλη Σπανούλη.

Την εκπομπή την βλέπετε live στο www.tilesport.tv

Όπως όλες οι εκπομπές της Sportzone, έτσι και το «JUMP SHOOT» μεταδίδεται μέσω του EXTRA TV σε όλη την Κύπρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα