ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Σκαραφίγκας: "Νίκη για ψυχολογικούς λόγους"

Ως έναν ακόμη τελικό χαρακτήρισε το αυριανό (18/11, 17:00) εντός έδρας ματς του Πανελευσινιακού με τον Ηλυσιακό ο Γιώργος Σκαραφίγκας, εξηγώντας επιπλέον ότι η ομάδα του πρέπει πάση θυσία να πάρει τη νίκη, κυρίως για να τονώσει την ψυχολογία της.

Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε και στις δύο εξαιρετικά δύσκολες έδρας αναμετρήσεις που θα δώσει η ομάδα του μακριά από το γήπεδό της κόντρα σε Παναθηναϊκό και Πανιώνιο.

"Πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Είναι άλλος ένας τελικός στο γήπεδο μας για πολλούς λόγους. Ο κυριότερος είναι ότι ακολουθούν

δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια μετά και χρειαζόμαστε τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Απέναντι μας έχουμε μία πολύ έμπειρη ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα και αγωνίζεται καλύτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια", δήλωσε σχετικά ο Σκαραφίγκας.

Ο Γιάννης Κυριακόπουλος με τη σειρά του ανέφερε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με μας και πρέπει να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοίκησης και να μας βοηθήσει να πάρουμε το πολύτιμο αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα