ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Βρήκαμε ρυθμό από την άμυνα"

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Α1 για το 2013 με μία εύκολη νίκη επί του Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ και ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε πως παρά τις απουσίες του Διαμαντίδη και Μπανκς, η ομάδα του μπόρεσε να βρει τον απαραίτητο ρυθμό μέσα από την άμυνα.

Ο έμπειρος προπονητής, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Αισθανθήκαμε το πρόβλημα στη θέση "1" με τις απουσίες του Δημήτρη (σ.σ. Διαμαντίδη) και του Μπανκς. Ήμασταν σοβαροί

στο πρώτο ημίχρονο. Μέσα απ' την άμυνα καταφέραμε να βρούμε ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα. Ο Απόλλων είναι μία σοβαρή ομάδα. Καλή συνέχεια σε μία Ιστορική ομάδα. Συνεχίζουμε".

Για την αγωνιστική επάνοδο του Σοφοκλή Σχορτσανίτη: "Και ο Ρόκο (σ.σ. Ούκιτς) ήταν 1,5 μήνα έξω. Δεν είναι εύκολο να βρεις ρυθμό. Τα παιδιά, όσοι αποκτήθηκαν στη συνέχεια κι όσοι είναι τραυματίες, θέλουν παιχνίδια και προπονήσεις, ώστε να βρουν αγωνιστικό ρυθμό. Σφυρηλατείται η ομάδα. Πρέπει να προσαρμοστούμε, να αντεπεξέλθουμε στα προβλήματα. Ήταν μια... προπόνηση".

Όσο για την κατάσταση του Δημήτρη Διαμαντίδη ενόψει Μάλαγα: "Δεν το γνωρίζω. Θα δοκιμάσει. Δεν διακινδυνεύσαμε την υγεία του ούτε με Ζαλγκίρις Κάουνας, παρότι ήθελε να αγωνιστεί. Είναι σημαντικός για εμάς, αν τον βάλουμε και τον χάσουμε, θα το βρούμε μπροστά μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα