ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Ο Παναθηναϊκός μάς τιμώρησε"

Ο Απόλλωνας δεν κατάφερε να παρουσιαστεί όσο ανταγωνιστικός θα ήθελε κόντρα στον Παναθηναϊκό και ο Νίκος Βετούλας δήλωσε πως οι "πράσινοι" τιμώρησαν τα λάθη της ομάδας του.

Ο προπονητής του Απόλλωνα, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Θέλαμε να βρούμε ρυθμό έπειτα τη διακοπή των εορτών και να ήμαστε ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαμε σε γρήγορες επιθέσεις, ήταν τελείως λάθος, ο Παναθηναϊκός μας τιμώρησε. Στο δεύτερο ημίχρονο κλείσαμε την άμυνα, ώστε να μην αφήσουμε τη διαφορά να ανέβει σε υψηλά επίπεδα. Δείξαμε καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο. Γνωρίζαμε

πως έπειτα την ήττα στην Τουρκία ο Παναθηναϊκός θα είναι αποφασισμένος και δυνατός. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, όπου μπορούμε να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό".

Απ' την πλευρά του, ο Γιάννης Λιανός πρόσθεσε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμέας. Θέλαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί στο physical game και στο ριμπάουντ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε, αμυντικά μας έφυγε αρκετά το παιχνίδι. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδι, όπου έχουμε κάτι να κυνηγήσουμε. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό".

Keywords
Τυχαία Θέματα