Πολλά τα αβίαστα λάθη για τον Πεδουλάκη

Για τη βελτίωση που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μίλησε ο Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου, καθώς και για τα αβίαστα λάθη και τη χαλάρωση στο α΄δεκάλεπτο...

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Περιστερίου, λέγοντας τα εξής:

«Ήμασταν αρκετά σοβαροί καθόλη τη διάρκεια. Το Περιστέρι έχει επιδείξει μία εικόνα δυναμική, ανταγωνιστική. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί στην άμυνα,
αλλά υποπέσαμε σε εύκολα λάθη στην επίθεση, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Στην τρίτη περίοδο επιστρέψαμε πολύ δυνατά στην άμυνα, είχαμε περισσότερες λύσεις. Καλή συνέχεια στο Περιστέρι, αν συνεχίσει έτσι, θα πετύχει τους στόχους του. Καλή συνέχεια στον Δημητρό (σ.σ. Τζίμη Κουστένη), κάνει καλή προσπάθεια».

Για την επιστροφή του στο «Α. Παπανδρέου» ως αντίπαλος προπονητής:

«Δεν είναι εύκολο. Είχαμε προετοιμαστεί, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ευχαριστώ την Κ.Α.Ε. για την τιμή (σ.σ. πριν απ' το τζάμπολ παρέλαβε μία ανθοδέσμη, όπως κι οι Βόβορας, Μπράμος και Γιαννόπουλος). Από εκεί και πέρα κάναμε τη δουλειά μας».

Για το θέμα των λαθών:

«Στην πρώτη περίοδο υποπέσαμε σε λάθη χωρίς λόγο. Ήταν συγκεκριμένα λάθη. Ήταν χαλαρό το μυαλό μας. Στη συνέχεια συγκεντρωθήκαμε. Θέλουμε βελτίωση. Ο κάθε παίκτης έχει διαφορετικά βιώματα. Πρέπει να ανεβάσουμε στροφές. Είναι ένα πρόβλημα. Δεν πρέπει μόνο να κάνεις, αλλά να κάνεις και γρήγορα, ιδίως στην Ευρωλίγκα».
Keywords
Τυχαία Θέματα