NBA | Τα... έψαλε στον Μπάινουμ ο Μπράουν!

Με το χρονόμετρο να δείχνει 11 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα για τη λήξη της αναμέτρησης στο "Staples Center", ο Άντριου Μπάινουμ πέτυχε δίποντο με ωραία κίνηση, ωστόσο καθώς γύριζε στην άμυνά του είπε κάτι στον πάγκο των Ρόκετς, με συνέπεια οι διαιτητές να τον αποβάλουν χωρίς χρονοτριβή, αφού τον χρέωσαν με δεύτερη τεχνική ποινή...

Ο Αμερικανός σέντερ μετρούσε μέχρι εκείνο το σημείο 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 τάπες σε 31 λεπτά συμμετοχής, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι των Λέικερς. Πάντως, μετά την απερίσκεπτη ενέργειά του, η ομάδα του Λος Άντζελες δεν βρήκε

λύσεις με αποτέλεσμα να ηττηθεί, 104-107.

"Είμαι απογοητευμένος επειδή του είχα πει: Έχεις ήδη μία τεχνική ποινή, πρόσεξε μην πάρεις και δεύτερη. Παρόλα αυτά, αυτός μας αγνόησε και πήγε και πήρε τη δεύτερη, όταν μάλιστα πίστεψα πως θα μπορούσε να μας βοηθήσει να κερδίσουμε το παιχνίδι", σχολίασε εμφανώς νευριασμένος με την κίνηση του Μπάινουμ, ο Μάικ Μπράουν.

"Μας παρέκαμψε και αυτό συμβαίνει έτσι και αλλιώς, Όταν ήδη έχεις μία τεχνική ποινή, είναι πρόκληση… Κάνεις ότι θέλεις και όποτε το θέλεις. Ε, αυτό δεν είναι σωστό", κατέληξε ο τεχνικός των "λιμνανθρώπων", ο οποίος δεν μπορούσε να "χωνέψει" την ήττα.

Ο 24χρονος άσος του Λος Άντζελες δέχτηκε την πρώτη του τεχνική ποινή στην τρίτη περίοδο, αφού μπλέχτηκε σε... καυγά με τον Σάμουελ Ντάλεμπερτ, όμως, όπως είδαμε, δεν έβαλε μυαλό στη συνέχεια!

Μάλιστα, αξίζει να θυμίσουμε πως ο Μπάινουμ αποβλήθηκε ξανά στο παιχνίδι των δύο ομάδων που διεξήχθη στο Χιούστον τον περασμένο μήνα! Ο γιγαντόσωμος άσος δέχτηκε τη δεύτερη τεχνική ποινή του στο τρίτο δωδεκάλεπτο, με το τελικό αποτέλεσμα να βρίσκει και πάλι χαμογελαστές τις "ρουκέτες" (107-104).

Keywords
Τυχαία Θέματα