ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μανωλόπουλος: "Καταπληκτικός ο Μπράμος"

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος... έβγαλε το καπέλο του στον Μάικ Μπράμο και επισήμανε τον χαρακτήρα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την Καντού.


"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Παρόλο που ο Παναθηναϊκός πρέπει να χτυπά και να κερδίζει όλα τα παιχνίδια, είχαμε πολλά προβλήματα. Δεν ήρθαν τρεις παίκτες, ενώ ο Ούκιτς και ο Τσαρτσαρής δεν ήταν έτοιμοι. Πρώτη μας σκέψη ήταν πώς θα προστατέψουμε

τους ψηλούς από φάουλ και κούραση. Θέλαμε να μείνουμε κοντά στο παιχνίδι. Δεν ήταν καθαρά σε άποψη τακτικής η προετοιμασία μας. Βασιστήκαμε σε κάποιους έμπειρους παίκτες, όπως τον Διαμαντίδη που και πάλι σήμερα του βγάλαμε το λάδι. Μέσα από αυτές τις νίκες χτίζουμε χαρακτήρα σαν ομάδα. Ο Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση κι αν είναι πρέπει να κερδίζει ή τουλάχιστον να προσπαθεί να κερδίζει", δήλωσε αρχικά ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα 22 λάθη που υπέπεσαν οι "πράσινοι":

"Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε χρόνο. Πολλά λάθη οφείλονται στην κούραση. Ο Διαμαντίδης έκανε επτά, αλλά έπαιξε και 35 λεπτά, ενώ ο Μπανκς ακόμη δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως. Ισορροπήσαμε κάπως με τα ριμπάουντ και την ευστοχία μας στα τρίποντα".

Οσον αφορά την απόδοση του Μάικ Μπράμου ο Σωτήρης Μανωλόπουλος τόνισε πως "ο Μάικ είναι ένα παιδί που είναι πολύ πιστός σε αυτά που κάνουμε. Δεν είναι μόνο τα τρίποντα, αλλά και τα 9 ριμπάουντ και το γεγονός ότι εξολόθρευσε όποιον μάρκαρε. Είχε καταπληκτική απόδοση και είναι σε πολύ κατάσταση τώρα τελευταία. Πήρε κάποια κρίσιμα σουτ στο τέλος και ευστόχησε", ενώ για το ντεμπούτο του Μάρκους Μπανκς είπε πως
Keywords
Τυχαία Θέματα