ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ | Αν έχεις Κρίστοφερ και Τζέρελς διάβαινε...

Η Μπεσίκτας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησε της Μπάμπεργκ με 83-72, με τους Πάτρικ Κρίστοφερ και Κέρτις Τζέρελς να έχουν τρελά κέφια, να σημειώνουν 20 και 17 πόντους αντίστοιχα και να οδηγούν την ομάδα τους στην πολύτιμη νίκη.

Μοιρασμένο ήταν το ματς κατά την διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου, με τις Μπεσίκτας και Μπάμπεργκ να συμβαδίζουν στο σκορ. Στην δεύτερη περίοδο οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας ανέβασαν στροφές και κατάφεραν

να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα έξι πόντων (36-42).


Μετά από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, όμως το σκηνικό του ματς άλλαξε, με την Μπεσίκτας να παίρνει τα ηνία, να κλείνει την άμυνά της και να βρίσκει τους επιθετικούς διαδρόμους. Οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 8-0 και έτσι στο τέλος της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά με 62-54. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η Μπάμπεργκ δεν μπορούσε να μικρύνει την ψαλίδα της διαφοράς, καθώς η Μπεσίκτας έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο παρκέ και έφτασε με άνετο τρόπο στην επικράτηση με 83-72 και έτσι η τουρκική ομάδα έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.


Δεκάλεπτα: 18-18, 36-42, 62-54, 83-72

Keywords
Τυχαία Θέματα