ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μαυροειδής: "Προσοχή στα τρελά σουτ"

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Κάχα Λαμποράλ την Πέμπτη (11/10, 21:00), με τον Δημήτρη Μαυροειδή να τονίζει ότι αν οι "ερυθρόλευκοι" παρουσιαστούν στο παρκέ όπως πρέπει, τότε θα φτάσουν στη νίκη, ενώ τόνισε ότι η τρέλα των Ισπανών χρειάζεται προσοχή.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής κλήθηκε να συγκρίνει την περσινή πρεμιέρα του με την Μπιλμπάο στην Ευρωλίγκα, με την φετινή με τη φανέλα του Ολυμπιακού και δήλωσε:


"Η περσινή πρεμιέρα ήταν ιδιαίτερη γιατί ήταν η πρώτη φορά που η Μπιλμπάο έπαιζε στην Ευρωλίγκα. Και φέτος, όμως, είναι διαφορετική πρεμιέρα γιατί αρχίζουμε ως Πρωταθλητές Ευρώπης με τον Ολυμπιακό. Θέλουμε να αρχίσουμε με νίκη τη σεζόν με νίκη".


Αναφορικά με την Κάχα Λαμποράλ, ο 27χρονος σέντερ ήταν ξεκάθαρος. "Έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Από ό,τι είδαμε παραμένει τυπική ομάδα Ιβάνοβιτς, τρέχουν, ανοίγουν ρυθμό και παιχνίδι και πηγαίνουν τα ματς σε υψηλά σκορ. Θεωρώ πως αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Βασική μας επιδίωξη είναι να ελέγξουμε το τρελό τέμπο. Εμείς θέλουμε σίγουρα να έχουμε γρήγορο παιχνίδι, αλλά εκείνοι παίζουν με μια πάσα και τρίποντο, αυτό είναι τρελό. Και εμείς παίζουμε γρήγορα αλλά προσπαθούμε να παίξουμε σωστά στο transitionπαιχνίδι, όχι με μια πάσα σουτ. Αυτά τα τρελά τους σουτ πρέπει να ελέγξουμε. Στην κακή της μέρα την Κάχα Λαμποράλ την κερδίζεις εύκολα, στην καλή της όμως, είναι επικίνδυνη όπου και να παίξει. Γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από μέρους μας".


Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε: "Θα είναι λάθος να μείνουμε στην περσινή σεζόν. Πρέπει να δείξουμε από την αρχή πως αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ που φτάσαμε πέρσι. Θεωρώ πως το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ είναι δύσκολο γιατί οι ελλείψεις θα τους συσπειρώσουν και θα τους κάνουν να παίξουν πιο καλά. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι γιατί δεν θα έχουν άγχος και πίεση. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας για να φτάσουμε στη νίκη. Βήμα-βήμα και κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κάθε παιχνίδι να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα, αυτός είναι ο στόχος, όπως και πέρσι. Μόνο κακό μπορεί να μας κάνει να σκεφτόμαστε το τι καταφέραμε πέρσι και να επαναπαυτούμε σε αυτό. Θέλουμε με την ίδια συνταγή να πετύχουμε κάτι καλό και φέτος".

Keywords
Τυχαία Θέματα