ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Πολύ ανοιχτός ο όμιλός μας"

Πιο έτοιμη από τον Ολυμπιακό είναι η Κάχα Λαμποράλ σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος τόνισε πως οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες, ανεξαρτήτως από την έδρα στην οποία αγωνίζεται η ομάδα.

Ο Ελληνας τεχνικός, δήλωσε για την αναμέτρηση κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ και την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα:

"Αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας στην ουσία, με αυτό το παιχνίδι γιατί το ματς του Κυπέλλου

αποδείχτηκε διαδικαστικό. Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει η πρεμιέρα. Η εμπειρία και η στατιστική δείχνει πως πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες. Ανεξάρτητα που παίζουμε στην έδρα μας. Ο όμιλός μας, κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ ανοιχτός. Από όση ενημέρωση έχω, όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και σε τεχνικό επίπεδο και σε επίπεδο ρόστερ. Δεν θα είναι κανένα παιχνίδι εύκολο. Εμείς αρχίζουμε με παιχνίδι στην έδρα μας, με μια αντίπαλο, πιο έτοιμη από εμάς γιατί έχει περισσότερα επίσημα ματς. Θεωρώ πως η Κάχα είναι ένα βήμα πιο μπροστά από εμάς".

Στη συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός συμπλήρωσε: "Kατά τη γνώμη μου καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη αυτή την περίοδο. Όσο και αν πιέσεις τους παίκτες στα φιλικά, κανείς δεν είναι έτοιμος. Ίδιος κορμός, άλλος προπονητής για εμάς ενώ η Κάχα έχει τον ίδιο κόουτς εδώ και χρόνια. Πέρσι αποκλείστηκε από τον πρώτο όμιλο, και αυτό θα είναι έξτρα κίνητρο γι’ αυτούς γιατί είναι ομάδα με ιστορία, με φιλοδοξίες. Ένα έξτρα κίνητρο γι’ αυτούς είναι να νικήσουν τους Πρωταθλητές Ευρώπης".

Keywords
Τυχαία Θέματα