ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε…"

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πανιωνίου και πλέον στρέφει την προσοχή του στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας με την ΤΣΣΚΑ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα μετά το τέλος της αναμέτρησης της 25ης αγωνιστικής της Α1 να αναφέρεται τόσο στις συνθήκες διεξαγωγής του παιχνιδιού αλλά και στον τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη.

"Ηταν ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη περίοδο για μας,

καθώς ερχόμαστε από τη σειρά με την Εφές που καταναλώσαμε μεγάλη ενέργεια, ξέραμε τι ομάδα είναι ο Πανιώνιος, τι θα αντιμετωπίζαμε. Οι συνθήκες δυστυχώς δεν βοήθησαν να χαρούν όσοι το είδαν το ματς είτε από το γήπεδο είτε από την τηλεόραση καθώς ήταν άδειο το κλειστό και είχε πολλή ζέστη", ανέφερε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης.

Οσον αφορά το σχήμα με τα τρία γκαρντ που χρησιμοποίησε, τόνισε πως «έπαθε διάστρεμμα πριν από το πρώτο ημίχρονο ο Πρίντεζης θέλαμε να μοιράσουμε χρόνο να παίξει ο Πέρκινς και να γίνει μοίρασμα σωστό ώστε να μην χαλάσει την «προπόνηση». Ελπίζω του Πρίντεζη να μην είναι κάτι σοβαρό, έπαθε διάστρεμμα".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ένας ο οπαδός των γηπεδούχων είπε μερικά… γαλλικά στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αρκέστηκε να κουνήσει το κεφάλι του. "Δεν έχω κανένα παράπονο (σ.σ. από τον Πανιώνιο και την υποδοχή)", είπε ο «ερυθρόλευκος» κόουτς.

Ο Κάιλ Χάινς εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου τονίζοντας αρχικά πως "κάναμε καλή δουλειά απέναντι σε μία καλή ομάδα και δεν ήταν εύκολο ιδίως καθώς προερχόμασταν από μία δύσκολη σειρά με την Εφέ για την Ευρωλίγκα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα για τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, με την ΤΣΣΚΑ για τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας". Οσον αφορά το γεγονός ότι ο αγώνα διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, επισήμανε πως "δεν μας αρέσει να παίζουμε σε άδεια γήπεδα, αλλά είμαστε εξοικειωμένοι με αυτό καθώς παίξαμε αρκετά παιχνίδια χωρίς κόσμο".

Keywords
Τυχαία Θέματα