Ολυμπιακοί αγώνες | Κολέ: "Θα περάσει η Ελλάδα..."

Την βεβαιότητά του ότι η Ελλάδα θα είναι μία απ' τις δύο... σίγουρες που θα προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξέφρασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γαλλίας, Βινσέντ Κολέ, μετά τη χθεσινή κλήρωση των ομίλων.

Ωστόσο, εξήγησε ότι ορισμένες ομάδες -όπως η χώρα μας- δεν θα έχουν το χρόνο να προετοιμαστούν

κατάλληλα και προειδοποίησε για τον... κίνδυνο εκπλήξεων που πιθανόν να συναντήσουν οι ισχυροί στο προολυμπιακό τουρνουά...

"Πιστεύω πως η Ρωσία μαζί με την Ελλάδα θα περάσουν. Από εκεί και πέρα θα δούμε για τον τρίτο. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε το Πουέρτο Ρίκο. Παρότι είναι μια ομάδα που δεν ξέρουμε τόσο καλά, συχνά έχει επιτυχίες σε τέτοιες διοργανώσεις.

Μπορεί να είναι και τρεις ομάδες από την Ευρώπη που θα πάρουν το εισιτήριο από το προολυμπιακό τουρνουά, αλλά χρειάζεται προσοχή γιατί η διοργάνωση γίνεται στη Βενεζουέλα και σύντομα, οπότε δεν ξέρουμε αν ορισμένες ομάδες θα έχουν χρόνο για να προετοιμαστούν όπως οι άλλες. Το τουρνουά αυτό γίνεται στις αρχές Ιουλίου και θα πρέπει οι ομάδες να αρχίσουν νωρίς προετοιμασία. Για παράδειγμα οι Ελληνες δεν έχουν τελειώσει ακόμη το πρωτάθλημά τους, ενώ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα είναι στο φάιναλ φορ. Είναι δύσκολο να προετοιμαστεί όσο καλύτερα μπορεί μία ομάδα. Η λογική, όμως, λέει πως οι δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες θα είναι στο ολυμπιακό τουρνουά".

Keywords
Τυχαία Θέματα