Euro 2012: Γκέτσε: «Θα ανταποδώσω στον Λεβ»

09:57 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Αποφασισμένος να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Γιόακιμ Λεβ, υπολογίζοντας τον για την αποστολή της Γερμανίας για τα τελικά του Euro 2012, μέσω των εμφανίσεών του στα παιχνίδια της διοργάνωσης δηλώνει ο Μάριο Γκέτσε.

Πέρασαν 139 ημέρες για να επιστρέψει ο Μάριο Γκέτσε στην βασική 11άδα της Μπορούσια Ντόρτμουντ και να σκοράρει, στη νίκη με 5-2 επί της Καϊζερσλάουτερν. «Το πιο σημαντικό πράγμα τώρα είναι να αποκτήσω ξανά ρυθμό. Αυτό

έχει να κάνει και με την φρεσκάδα και με τα τάκλιν αλλά και με την επαφή μου με την μπάλα», δήλωσε… πανευτυχής ο Γερμανός μέσος των Βεστφαλών.

Μάλιστα, ο Γκέτσε φρόντισε να προχωρήσει… ένα βήμα παραπέρα, με αφορμή το πρόσφατο σχόλιο του Γιόακιμ Λεβ ότι υπολογίζει τόσο σε εκείνον όσο και στον Μάρκο Ρόις, στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. «Φυσικά και μου δίνει ένα τεράστιο κίνητρο αυτό. Όταν ο προπονητής μου εκφράζει αυτή την άποψη να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα για να του ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στο EURO», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 20χρονου άσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα