ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΟΥΤΣΑ | Πλάις: Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στον Παναθηναϊκό"

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια (10/1, 21:30/novasports 2), με τον Τίμπορ Πλάις να τονίζει το πόσο σημαντικό είναι να βγουν νικητές από την αναμέτρηση με τους "πράσινους".

"Είναι μία δύσκολη εβδομάδα με δύο μεγάλες αναμετρήσεις. Πρώτα απέναντι στον Παναθηναϊκό, τον οποίο έχουμε νικήσει εδώ (79-77 στις 29/11/13). Θα αγωνιστούμε εντός έδρας κι αποτελεί κίνητρο και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μπροστά στο κοινό μας. Επίσης είναι σημαντικό

να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας και να βελτιώσουμε τη θέση μας εν όψει συνέχειας στη διοργάνωση» είπε στα τοπικά Μέσα εν όψει 2ης αγωνιστικής του ε' ομίλου της Ευρωλίγκας ο 24χρονος Γερμανός σέντερ και συνέχισε: «Ηττηθήκαμε στην πρώτη αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχοντας πολλούς τραυματισμούς κι όντας ακόμα στην αρχή της πρώτης φάσης. Νικήσαμε τη δεύτερη φορά κι ήταν σημαντικό να δείξουμε πως μπορούμε. Διαθέτουν καλή ομάδα και δε θα είναι εύκολο να τους νικήσουμε".

"Θα είναι "κλειδί" οι εντός έδρας αναμετρήσεις. Αρχίσαμε με εκτός έδρας νίκη, ήταν μία σπουδαία αρχή, τώρα θα αγωνιστούμε εντός έδρας και στο ΤΟΡ 16, το οποίο είναι μεγάλο σε διάρκεια, είναι σημαντικό να νικάς στην έδρα σου. Πρέπει να φανούμε δυνατοί στην έδρα μας" ήταν τα λεγόμενα του Γερμανού σέντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα