Β' ΕΘΝΙΚΗ | Γκέρος: "Κάθε παιχνίδι τελικός"

Η μάχη για την παραμονή στη Β' Εθνική είναι αδιάκοπη για την Ένωση Ιλίου, η οποία έκανε... ρελάνς μετά από τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, κάμπτοντας την αντίσταση της Νήαρ Ηστ και αναπτέρωσε τις ελπίδες της.

Σε ένα ματς με αρκετούς πρωταγωνιστές, ο Βαγγέλης Γκέρος έκανε τη διαφορά σε όλους τους τομείς για την αθηναϊκή ομάδα, κυριαρχώντας κάτω από το καλάθι και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου.

"Μετά από την ήττα από το Μαρούσι πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, καθίσαμε όλοι και αναλογιστήκαμε

τις ευθύνες μας, γιατι μας έχει πειράξει η μέχρι τώρα πορεία. Και μέσα από τη σκληρή δουλειά που κάνουμε στο γήπεδο, βγήκε η καλή μας εικόνα με τη Νήαρ Ηστ. Ελπίζω αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει το εφαλτήριο της αναγέννησής μας", σχολίασε στο superbasket.gr σχετικά με τη σημασία της νίκης επί της Νήαρ Ηστ, ενώ τόνισε εν όψει της δύσκολης συνέχειας: "Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδελφειας είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα, που τον τελευταίο καιρό έχει ανοδική πορεία. Διαθέτει καλούς παίκτες και καλό προπονητή και απαιτείται να δείξουμε μεγάλη προσοχή. Έτσι κι αλλιώς, από εδώ και πέρα, κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός, καθώς η βαθμολογική θέση που έχουμε δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική μας εικόνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα