ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Μπάνκι: «Ξεχωριστή βραδιά με Ολυμπιακό»

Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο φιλοξενεί (9/1, 21:45) τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Τop 16 της Ευρωλίγκα και ο Λούκα Μπάνκι σημείωσε τον αυξημένο βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης.

«Στο ντεμπούτο μας στην έδρα μας για το Top 16 απαιτείται να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να πάρουμε τη νίκη απέναντι στην ομάδα που την παρούσα στιγμή θεωρείται η καλύτερη στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός

κατέκτησε την Ευρωλίγκα για δύο συνεχόμενες σεζόν και είναι αήττητος στην Ευρώπη. Έχει ένα σύστημα, το οποίο τρέχει για χρόνια και πρέπει να το ελέγξουμε τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Η επίθεσή του επικεντρώνεται στον Σπανούλη και διαθέτει αθλητικότητα που του επιτρέπει να είναι αποτελεσματικός στην άμυνα. Θα είναι μία ξεχωριστή βραδιά και η ομάδα πρέπει να δείξει θέληση για να αγωνιστεί εναντίον εκείνης που θεωρείται η πιο σοβαρή διεκδικήτρια του τίτλου», δήλωσε ο προπονητής της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Κέρτις Tζέρελς, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση και δεν είχε αγωνιστεί στη νίκη (69-75, 5/1) επί της Σάσαρι αναμένεται να βρίσκεται στην διάθεση του Λούκα Μπάνκι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα