ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ | Νοέας: "Νίκη με τη βοήθεια του κόσμου"

Ο Πέτρος Νοέας αναδείχθηκε πέρυσι πρώτος ριμπάουντερ της Α2, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τις εμφανίσεις του και φέτος έμεινε για να οδηγήσει τον Κόροιβο στο... βήμα παραπάνω.

Ο Καλαματιανός πάουερ φόργουορντ ήταν ο παίκτης-κλειδί στο φινάλε με τους Ικάρους Σερρών, σημειώνοντας 8 πόντους στο τελευταίο δίλεπτο και ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και στο αυριανό παιχνίδι ενάντια στο Λαύριο.

"Το Λαύριο είναι μία καλή και πολύ επικίνδυνη ομάδα. Αποτελείται από έμπειρους παίκτες, που έχουν πολλές παραστάσεις από αυτή την κατηγορία", ήταν η αρχική τοποθέτηση του πρώην

παίκτη της ΑΕΚ, ο οποίος πρόσθεσε: "Πιστεύω πως το Λαύριο διανύει περίοδο φόρμας και το παιχνίδι θέλει προσοχή για 40 λεπτά, γιατί στο Ψυχικό έχανε με 18 πόντους και στο τέλος κατάφερε ακόμα και να προσπεράσει. Έχουμε προετοιμαστεί καλά γι’ αυτό το παιχνίδι και με τη βοήθεια του κόσμου θα πανηγυρίσουμε μία ακόμη νίκη. Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο έκτο μας παίκτη να μας βοηθήσει, αλλά και να ευχαριστηθεί το μπάσκετ που θα παιχτεί".

Για το απερχόμενο παιχνίδι με τους Ικάρους Σερρών δήλωσε: "Ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και όλα όσα παίζουμε εκτός έδρας. Είχαμε ένα κουραστικό ταξίδι και αυτό έκανε το ματς ακόμα πιο επικίνδυνο. Αλλά πιστεύω πως είμαστε συγκεντρωμένοι και στο τέλος που το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καταφέραμε και το πήραμε με την εμπειρία".

Keywords
Τυχαία Θέματα