ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ | Το άγγιγμα του "Μίδα"

Μερικές φορές στον αθλητισμό τα λόγια είναι περιττά και τα αποτελέσματα "μιλούν" από μόνα τους. Ειδικά στην περίπτωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι αδύνατον να αμφισβητηθούν όσα έχει πετύχει, ακόμα και από τον πλέον εμπαθή απέναντί του.

Σαν σύγχρονος "Μίδας" έχει τη μαγική ικανότητα ό,τι πιάνει να μετατρέπεται σε "χρυσό". Πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει κατακτήσει πέντε φορές την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό και από μία με τις Παρτιζαν, Μπανταλόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά από μια σεζόν... ξεκούρασης πήρε τη μεγάλη απόφαση-ρίσκο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε

και σε πρώτη φάση πετυχαίνει τον στόχο του, που είναι να της αποβάλει το... κόμπλεξ κατωτερότητας.

Οι Τούρκοι σπαταλούσαν κάθε χρόνο μυθικά ποσά χωρίς αποτέλεσμα, όμως φέτος όλα είναι διαφορετικά, καθώς στον πάγκο τους βρίσκεται ο κορυφαίος σε τίτλους προπονητής που έχουμε γνωρίσει. Η εμφάνιση στο ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν επιβλητική και το τελικό 86-60, απόλυτα δίκαιο βάσει της εικόνας του παιχνιδιού.

Ο Ζοτς έχει τη δική του νοοτροπία, ξέρει πώς να αλλάξει το "ταβάνι" μιας ομάδας και η Φενέρμπαχτσε έκανε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Δεν ξέρουμε αν θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα, ούτε καν αν θα φτάσει μέχρι το Φάιναλ Φορ. Το μόνο σίγουρο είναι πως όσο θα βρίσκεται στην ομάδα, θα τη σέβονται άπαντες και θα εκπέμπει υγεία και σοβαρότητα σε όλους τους τομείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα