ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ | Φραγκιάς: "Να γεμίσει ο κόσμος το Βενετόκλειο"

Ο Κολοσσός υποδέχεται στην Ρόδο τον Πανιώνιο για την 17η αγωνιστική της Α1 και ο Βασίλης Φραγκιάς δήλωσε αισιόδοξος πως με την στήριξη του κόσμου της, η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει.

Ο προπονητής του Κολοσσού, δήλωσε για το παιχνίδι:

"Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα που κάνει φέτος πολύ καλή πορεία. Ο Πανιώνιος βρίσκεται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Για μας αυτό είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και μέσα στο γήπεδο μας θα δώσουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τους δύο βαθμούς της νίκης. Το σίγουρο είναι ότι θέλουμε από τον κόσμο να γεμίσει το Βενετόκλειο και να βοηθήσει τα παιδιά έτσι ώστε να φτάσουμε στην επιτυχία".

Ο Μάσε Ντούμπε από την πλευρά του, σχολίασε: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς έχουμε κάνει δύο συνεχόμενες νίκες που μας βοήθησαν να ανέβουμε στο βαθμολογικό πίνακα. Είναι η πρώτο φορά που θα παίξω μπροστά στον κόσμο μας και θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου να πάρουμε τη νίκη. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, έπαιξε στην Ευρώπη και κάνει μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας και εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μία πολύ καλή ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα