ΑΓΟΡ | Κουφός: "Προσοχή στον Χατζή και τον Στόγκλιν"

Ο ΑΓΟΡ θα υποδεχθεί τον Ηλυσιακό την Κυριακή (17/02) και ο Στέργιος Κουφός τόνισε ότι η ομάδα του Γιώργου Ζευγώλη αξίζει σεβασμό και σοβαρότητα, ενώ ζήτησε από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί πάνω στους Νίκο Χατζή και Τέρενς Στόγκλιν.

Ο προπονητής του ΑΓΟΡ στις δηλώσεις του ενόψει του ματς αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας της. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Πιστεύω ότι το όνομα, η ιστορία του Ηλυσιακού αλλά και οι τελευταίες εμφανίσεις του αξίζουν πραγματικά σεβασμού

από εμάς γι’ αυτό το παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με περίσσια σοβαρότητα. Ξέρουμε ότι η ομάδα που τα δίνει όλα και παίζει για την σωτηρία της είναι πιο δύσκολο να την καταβάλεις. Παίζουμε με μια ομάδα που διαθέτει μια μεγάλη φυσιογνωμία τον Νίκο Χατζή. Σίγουρα η εμπειρία του Χατζή καθώς και ο ερχομός του ξένου του Στόγκλιν ο οποίος παίρνει τριάντα επιθέσεις σε κάθε παιχνίδι είναι αυτά που πρέπει να ασχοληθούμε και να προσέξουμε για το παιχνίδι της Κυριακής. Εμείς για ακόμα μια εβδομάδα έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Για ακόμα μια εβδομάδα δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε σωστά. Εύχομαι να μην μας επηρεάσει αυτό για το ματς. Απαιτούμε σοβαρότητα και μεγάλη προσπάθεια για σαράντα λεπτά για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στο κόσμο μας ακόμα μια μεγάλη νίκη".

Από την πλευρά του ο Μπρεντ Πέτγουεϊ είπε : "Ο Ηλυσιακός τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζεται πολύ καλύτερος. Με την προσθήκη του Στόγκλιν δείχνει καλύτερο πρόσωπο κάνοντας νίκες και εκτός έδρας. Άλλα σίγουρα είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας για εμάς μέσα στο «σπίτι» μας. Θέλουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό μας να είμαστε σοβαροί σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πιστεύω ότι θα φτάσουμε σε ακόμα μια νίκη μέσα στην έδρα μας κάνοντας χαρούμενο τον κόσμο μας για ακόμα μια φορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα