ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Να έχουμε το μυαλό μας μόνο στον Ικαρο"

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να τονίζει ότι κόντρα στον Ικαρο Καλλιθέας η ομάδα του πρέπει να δείξει ενέργεια, ένταση και αυτοσυγκέντρωση σε υψηλό βαθμό.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ικαρο Καλλιθέας, στον πάγκο του οποίου θα βρίσκεται ο Γιώργος Καλαφατάκης, την Κυριακή (17/02) στο

πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

"Αντιμετωπίζουμε τον Ίκαρο Καλλιθέας με πρωταρχικό στόχο για εμάς να παίξουμε με ενέργεια και ένταση. Χρειαζόμαστε αυτή την επιστροφή περισσότερο για τους εαυτούς μας. Σημαντικό θα είναι επίσης για εμάς να επιδείξουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης στο παιχνίδι. Το μυαλό μας θα πρέπει να είναι στον αγώνα, από το πρώτο ως το τελευταίο δευτερόλεπτο", είναι τα όσα δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης ενόψει του ματς της Κυριακής.

Από την πλευρά του ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ανέφερε: "Γνωρίζουμε τον Ίκαρο και φυσικά θυμόμαστε τι έγινε στον πρώτο γύρο. Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, έχει περάσει καιρός από τότε, αλλά παραμένει ένα κίνητρο για εμάς το αποτέλεσμα στη Γλυφάδα. Θέλουμε να δείξουμε ότι δεν ήταν παρά το αποτέλεσμα μιας κακής μέρας και ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Όλα αυτά στο παρκέ. Κλειδί θα είναι το να αγωνιστούμε με ενέργεια και να κλείσουμε και αυτόν τον αγώνα με νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα