Συνέλαβαν διευθυντή του ΣΔΟΕ για χρηματισμό

15:47 16/2/2013 - Πηγή: AEK365

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας thebest.gr αναφέρει πως συνελήφθη ο διευθυντής του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας κατηγορούμενος για χρηματισμό. Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται επίσης και δυο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ .
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν οι δύο υπάλληλοι του ΣΔΟΕ

που συνελήφθησαν πήγαν για έλεγχο σε επιχείρηση στη Λευκάδα. Φέρονται να ζήτησαν χρήματα και μάλιστα το ποσό των 15.000 ευρώ, από τον επιχειρηματία αγροτικών προϊόντων, 57 ετών, προφανώς για να μην τον... ενοχλήσουν. Μεταξύ των υπαλλήλων ,ηλικίας 54 και 58 ετών, και του επιχειρηματία κλείστηκε ραντεβού, ωστόσο ο δεύτερος πήγε εκεί με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, με αποτέλεσμα οι δύο υπάλληλοι να συλληφθούν στη Λευκάδα.
Οι υπάλληλοι όμως υποστήριξαν ότι τα χρήματα δεν ήταν όλα για εκείνους, καθώς μερίδιο θα έπαιρνε και ο προϊστάμενος. Συγκεκριμένα η μοιρασιά όπως ανέφεραν θα γινόταν στα τρία και ο καθένας (οι δύο υπάλληλοι και ο προϊστάμενος) θα έπαιρνε από 5.000 ευρώ.
Η επιχείρηση έγινε από αστυνομικούς των αστυνομικών διευθύνσεων Αχαΐας και Λευκάδας ενώ έγινε έλεγχος τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο του διευθυντή του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας ο οποίος αναμένεται σύντομα, μαζί με τους δυο υπαλλήλους, να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Λευκάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα