Κ.Α.Ο.Δ. | Καλαφατάκης: "Να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί"

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τον Γιώργο Καλαφατάκη η ομάδα του θα πάει στην Πυλαία να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί.

"Παίζουμε ένα παιχνίδι του οποίου η έκβαση θα κρίνει κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την είσοδο στα play off. Όλοι καταλαβαίνουμε την δυσκολία που θα έχει η αναμέτρηση απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ

μέσα σε μία πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι η Πυλαία. Εμείς θα κατέβουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και μέσα από αυτό να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί", δήλωσε ο τεχνικός του ΚΑΟΔ.

Ο Μαρκ Μισέλ με την σειρά του, είπε: "Θα είναι σίγουρα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά και σημαντικό για την είσοδο στα play off του πρωταθλήματος.Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ήττα με τον Άρη και θέλει σίγουρα να επανέλθει στις νίκες αλλά και εμείς έχουμε το κίνητρο της 8άδας.Μπορεί να έχουμε πετύχει τον αρχικό στόχο που είχαμε βάλλει αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην βαθμολογία.Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι μέσα σε ένα πολύ όμορφο γήπεδο όπως είναι η Πυλαία".

Keywords
Τυχαία Θέματα