ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ | Ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης

Η Κάχα Λαμποράλ με αντεπίθεση διαρκείας στην τέταρτη περίοδο, κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ, να πάρει τη νίκη με 64-62 και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στο Τοπ-16.


Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο ήταν η απόλυτη κυρίαρχος του ματς κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, μιας και οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους και στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου ήταν μπροστά με 28-42. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν ένα προβάδισμα ασφαλείας, μιας και στο 25ο λεπτό ήταν μπροστά με 13 πόντους (34-47). Από εκεί και

έπειτα όμως, η Κάχα Λαμποράλ έκλεισε την άμυνά της και μπόρεσε να μειώσει την ψαλίδα και στο τέλος της τρίτης περιόδου το σκορ να είναι 45-53.

Στην τέταρτη περίοδο, η Κάχα Λαμποράλ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα κενά επιθετικά διαστήματα της Εμπόριο Μιλάνο και με ένα μικρό σερί 6-0 μείωσε την διαφορά στους τρεις (53-56) στο 34ο λεπτό. Η Ματσέι Λάμπε με εύστοχο τρίποντο στο 38ο λεπτό, μείωσε την διαφορά στον πόντο (58-59). Ο Ομάρ Κούκ με τρίποντο έκανε το 59-62 στο 39ο λεπτό, αλλά ο Σαν Εμετέριο ισοφάρισε σε 62-62, 45 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Ο Τόμας Ερτέλ έβαλε μπροστά την Κάχα με 64-62, πέντε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Ο Αντώνης Φώτσης πήρε το φάουλ στην τελευταία επίθεση, αλλά ο Τζιανλούκα Μπαζίλε σπατάλησε την ευκαιρία, καθώς αστόχησε σε σουτ τριών πόντων στην εκπνοή και έτσι η Κάχα επικράτησε με 64-62 και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι της τέταρτης θέσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα