ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Δικό της το "θρίλερ" και η πρόκριση

Από την κόλαση... στον παράδεισο βρέθηκε η Μακάμπι, η οποία παρότι κυνηγούσε την Σαλόν στο σκορ για 30 λεπτά, κατάφερε στην τελευταία περίοδο να κάνει την αντεπίθεσή της, να πάρει τη νίκη με 78-73 και να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο Τοπ-16.

Μοιρασμένη ήταν η πρώτη περίοδος ανάμεσα στην Μακάμπι και την Σαλόν, με τους φιλοξενούμενους να έχουν βραχεία κεφαλή στο σκορ με 24-26 στο τέλος του δεκαλέπτου. Η Σαλόν ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο την δεύτερη περίοδο, καθώς οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν ένα σερί 0-12 και έτσι πήραν προβάδισμα 12 πόντων (26-38) στο 15ο λεπτό. Οι παίκτες του Γκρεγκόρ

Μπινιό διατήρησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου, το οποίο έκλεισε με το σκορ να είναι 38-43.
Η Μακάμπι ανέβασε στροφές μετά από την ανάπαυλα και παρότι δεν κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ, μείωσε την διαφορά στους δύο πόντους (58-60) στο 30ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την αντεπίθεσή τους στην τέταρτη περίοδο και με ένα σερί 10-0 πέρασαν μπροστά με 77-67 στο 38ο λεπτό. Η Σαλόν το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με δύο συνεχόμενα τρίποντα του Μπριόν Ρας σε 77-73, πέντε δευτερόλεπτα πριν από το τέλος. Το τελικό 78-73 διαμόρφωσε ο Ντέιβιντ Λόγκαν που ευστόχησε σε μία από τις δύο βολές που εκτέλεσε, τέσσερα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα