ΙΣΠΑΝΙΑ | Πασκουάλ: "Ηρθαμε για να πάρουμε το Κύπελλο"

Η Μπαρτσελόνα θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν στην Ισπανία, μιας και επικράτησε της Κάχα Λαμποράλ και πέρασε στον τελικό του Copa del Rey και ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι η ομάδα του πήγε στην Βιτόρια για να κατακτήσει το τρόπαιο.

"Αγωνιστήκαμε μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Για όσους είναι αφιερωμένοι στο μπάσκετ αυτό ήταν εξαιρετικό. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο, ήταν ξεκάθαρο. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ και στην δεύτερη περίοδο η Κάχα Λαμποράλ πήρε μόνο δύο αμυντικά ριμπάουντ. Είμαστε χαρούμενοι που

θα αγωνιστούμε σε τέταρτο συνεχόμενο τελικό Κυπέλλου", δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ και στην συνέχεια ανέφερε:

"Δεν είμαι σίγουρος για το ποιος θα κατακτήσει το τρόπαιο, αλλά έχω την αίσθηση ότι μας περιμένουν σπουδαία πράγματα. Ηρθαμε στη Βιτόρια για να κατακτήσουμε το Κύπελλο και θα είμαστε χαρούμενοι μόνο αν επιτύχουμε τον σκοπό μας".

Από την πλευρά του ο Μαρσελίνιο Χουέρτας δήλωσε: "Καταφέραμε να πάρουμε τα σωστά σου και σταδιακά κάναμε την Κάχα να μην αισθάνεται άνετα. Η επιθυμία όλων ήταν η ομάδα να νικήσει και να παίξει ωραίο μπάσκετ και αυτό ήταν το στοιχείο που μας κράτησε μετά από το ματς με τις δύο παρατάσεις απέναντι στην Ρεάλ. Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν και η ομάδα μου έχει να αντέχει στους πόνους και ξέρει πώς να αντιδρά έχοντας περισσότερη υπομονή. Εμπιστεύομαι την δουλειά που κάνουμε και το ταλέντο των συμπαικτών μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα