ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | ΜακΚόλουμ: "Ποια παραμονή; Τα πλέι οφ"!

Οι εμφανίσεις του Ερικ ΜακΚόλουμ έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην αγωνιστική άνοδο του Απόλλωνα και όπως δήλωσε ο ίδιος, η ομάδα της Πάτρας στοχεύει σε κάτι καλύτερο από την παραμονή στα σαλόνια της Α1.

Ο άσος του Απόλλωνα, δήλωσε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Πελοπόννησος":

-Με τη νίκη επί του Περιστερίου φτάσατε στις οκτώ στο πρωτάθλημα. Εξακολουθεί ο στόχος του Απόλλωνα να είναι η παραμονή;

"Ποια παραμονή; Ο δικός μας στόχος είναι τα πλέι οφ. Για τα πλέι οφ πηγαίνουμε και για αυτόν τον στόχο μπορούμε να μιλάμε για αρκετή ώρα".

-Θεωρείς λοιπόν

ότι ξεφύγατε οριστικά από την ουρά;

"Πιστεύω ότι η ομάδα μας, η κατάσταση που βρισκόμαστε, τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει και η βαθμολογική μας θέση είναι τέτοια που δείχνουν τις δυνατότητες και το πού μπορούμε να φτάσουμε. Δεν τίθεται θέμα παραμονής. Δεν τέθηκε ποτέ".

-Εσύ στο β’ γύρο έχεις ανεβάσεις κατακόρυφα την απόδοσή σου, σκοράρεις αρκετά, προσφέρεις πολλά. Υπάρχει μυστικό;

"Στο β’ γύρο η ομάδα συνολικά έχει ανεβάσει την απόδοσή της. Δεν είναι λοιπόν μόνο δική μου υπόθεση οι πόντοι που σκοράρω, αλλά αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας. Όλοι στην ομάδα προσπαθούν να κάνουν όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά τους και το ίδιο ακριβώς προσπαθώ να κάνω κι εγώ. Το αποτέλεσμα το βλέπετε στο παρκέ".

Keywords
Τυχαία Θέματα