ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Συνεργασία με Βιοιατρική

Ο Ηλυσιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασία του με τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας "ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ".

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"H KAE HΛΥΣΙΑΚΟΣ με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Όμιλο Εταιρειών Υγείας «ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ».

Η Βιοιατρική ιδρύθηκε το 1981 και σύντομα κατέκτησε την εμπιστοσύνη του ιατρικού κόσμου για την πληρότητα και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Βιοιατρική αποτελεί τον κορυφαίο φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών

πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην χώρα μας με 26 διαγνωστικά εργαστήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σε ολόκληρο τον όμιλο, απασχολούνται περίπου 1.500 άτομα, από τα οποία τα 300 είναι ιατροί.

Η εντυπωσιακή ανάπτυξη της Βιοιατρικής στηρίχθηκε αποκλειστικά και μόνο στην αξιοπιστία των εργαστηριακών αποτελεσμάτων. Αντικειμενική επιβεβαίωση της αξιοπιστίας αυτής αποτελούν οι τιμητικές διακρίσεις (1η και 2η θέση) που απέσπασε η Βιοιατρική συμμετέχοντας τόσο σε εθνικά (ΕΣΕΑΠ - 200 εργαστήρια), όσο και σε ευρωπαϊκά προγράμματα (Biorad - 500 εργαστήρια) εξωτερικής ποιοτικής αξιολόγησης. Η Βιοιατρική είναι ο πρώτος φορέας πρωτοβάθμιας περίθαλψης υγείας στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με το διεθνές πρότυπο ISO 9001 και από το 1999 έως σήμερα εφαρμόζει με επιτυχία το πρόγραμμα διαχείρισης ποιότητας.

Σήμερα, η Βιοιατρική αποτελεί ένα από τα πρώτα κλινικά εργαστήρια στην Ελλάδα με ένα ευρύ φάσμα διαπιστευμένων εξετάσεων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 15189 (Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης – Αρ. Πιστοπ. 356-3).

Ο Όμιλος Eταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στα πλαίσια της ευρύτερης συνεργασίας με τον Ηλυσιακό προσφέρει, για τον προληπτικό έλεγχο υγείας των αθλητών αλλά και των μελών και κατόχων διαρκείας της ομάδος, τις επισυναπτόμενες παροχές /εκπτώσεις. (κλικ εδώ για να τις πληροφορηθείτε)".

Keywords
Τυχαία Θέματα