ΑΡΗΣ | Ο... Μέγας Αλέξανδρος μεγαλώνει και "σκοτώνει"

Το εγχείρημα του φετινού Άρη αποτελεί ένα μεγάλο "στοίχημα", που αν παραδειγματίσει κι άλλες ομάδες, τότε ίσως έρθει την πολυπόθητη... επανεκκίνηση στο ελληνικό μπάσκετ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου κράτησε τους έμπειρους Πελεκάνο, Χαντ, Χαρίση και Ασημακόπουλο, ενώ οι υπόλοιποι είναι από 25 ετών και κάτω.

Σίγουρα έχουν χαθεί παιχνίδια λόγω της έλλειψης πολλών παραστάσεων για κάποια παιδιά, όμως από την άλλη έρχονται σπουδαίες νίκες που σφυρηλατούν χαρακτήρα, χάρη στο πάθος και τον νεανικό ενθουσιασμό. Χαρακτηριστικό είναι το μεγάλο διπλό μέσα στην Περιβόλα, που συνήθως αποτελεί απόρθητο κάστρο

για ομάδες πλην Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού.

Ποιος ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση; Μα φυσικά ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ, έχοντας και τη θερμή συμπαράσταση του alter-ego του Λευτέρη Μποχωρίδη. Μετά από ένα ακόμη εντυπωσιακό καλοκαίρι με την Εθνική του ομάδα των εφήβων, ο Βούλγαρος φόργουορντ έκανε θραύση στην Πάτρα και έδειξε πως όσο μεγαλώνει τόσο θα "σκοτώνει"!

Σε μια από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος έδειξε ψυχραιμία... 30άρη, έχοντας 23 πόντους με "τρομακτικά" ποσοστά ευστοχίας (2/2 βολές, 3/4 δίποντα, 5/5 τρίποντα), καθώς και 7 ριμπάουντ, ενώ τα 4 λάθη είναι αδύνατον να ψέξουν την εκπληκτική του εμφάνιση. Μια εμφάνιση που αποδεικνύει πως είναι καλύτερα να εμπιστευτείς ένα νεαρό παιδί, που "βράζει" το αίμα του και μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο, παρά έναν κορεσμένο και αμφιβόλου ποιότητας κοινοτικό, ο οποίος δεν έχει κάτι παραπάνω να δώσει...

Ο 18χρονος Βεζένκοβ, ο 19χρονος Μποχωρίδης, ο 20χρονος Λαρεντζάκης, οι 23χρονου Σαρικόπουλος, Γκίκας, Μούρτος, ο 24χρονος Τσακαλέρης, ο 25χρονος Αθηναίου και οι πολύπειροι Πελεκάνος, Χαρίσης, Χαντ και Ασημακόπουλος μπορούν να κάνουν την... επανάσταση, σε μία ομάδα με μόλις έναν ξένο και μεγάλη διάθεση για δουλειά από τον Βαγγέλη Αγγέλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα