ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Καθαρό μυαλό και ενέργεια"

Με ενέργεια και καθαρό μυαλό ζήτησε παίκτες του να μπουν στον αγώνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, εν όψει της αυριανής (20/11, 7 μ.μ. ώρα Ελλάδας) αναμέτρησης του με την Ραντνίτσκι Κραγιόρεβατς στην Χάλα Γεζέρο για την 6η αγωνιστική του Eurocup.

"Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες επιθετικές ομάδες του Eurocup, που σκοράρει κατά μέσο όρο 86,4 πόντους και η οποία στην έδρα της είναι ακόμη πιο παραγωγική", σχολίασε ο προπονητής των "κυανέρυθρων" και τόνισε

ότι: "Εμείς πρέπει να είναι είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα. Να προσπαθήσουμε, επίσης, να σταματήσουμε τα επιθετικά ατού των αντιπάλων. Χρειαζόμαστε καθαρό μυαλό και ενέργεια στην άμυνα".

Από την πλευρά των παικτών ο Μαρκ Κάρτερ δήλωσε: "Για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της πρώτης φάσης του Eurοcup αντιμετωπίζουμε την Ραντνίτσκι, που παίζει γρήγορο μπάσκετ και έχει ικανούς σουτέρ τριών πόντων. Εάν παίξουμε καλή άμυνα στους σουτέρ της και δεν της επιτρέψουμε να εκδηλώσει αιφνιδιασμούς θα έχουμε καλές πιθανότητες για νίκη".

Την αποστολή του Πανιωνίου στην Σερβία ακολούθησε ο Γιάννης Αθανασούλας, καθώς η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν "καθαρή". Στην Αθήνα έμειναν ο τραυματίας Μάριος Μπατής και οι Γκι Μαρκ Μισέλ, Δημήτρης Σταμάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα