ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Η Pils HELLAS συνεχίζει να στηρίζει τον Παναθηναϊκό

Η μπύρα Pils HELLAS και η Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός επεκτείνουν τη συνεργασία τους και τη φετινή χρονιά, προσδοκώντας σε νέες επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ έπειτα από την περυσινή κατάκτηση του νταμπλ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ελληνική μπύρα Pils HELLAS, Επίσημος Υποστηρικτής της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός προγραμματίζει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις

μέσα στη χρονιά για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ώστε να συνδυαστούν οι επιτυχίες της ομάδας με επιπλέον στιγμές διασκέδασης και ευχαρίστησης.

Δηλώσεις συνεργατών

Ο Εμπορικός Δ/ντης και Μέλος του Δ.Σ. της εzα πρότυπος ελληνικής ζυθοποιίας κύριος Γιώργος Κυριακός, δήλωσε: "Ολοκληρώνοντας μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες, έπειτα από την κατάκτηση των δύο εγχώριων τίτλων από την ομάδα του Παναθηναϊκού, και θερμής υποδοχής της ελληνικής μπύρας Pils HELLAS από τους φίλους του Παναθηναϊκού ήταν δεδομένη η επιθυμία μας για επέκταση της συνεργασίας. Ελπίζουμε η φετινή χρονιά να στεφθεί από ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για τον αθλητικό σύλλογο τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο. Από τη μεριά μας, θα είμαστε εκεί να υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια και να προσφέρουμε ευχάριστες εκπλήξεις για όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού".

Ο Marketing Director της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός κύριος Ηλίας Κατσογιάννης δήλωσε: "Είναι πολύ σημαντικό γεγονός και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η ανανέωση της συνεργασίας μας με την εzα πρότυπος ελληνικής ζυθοποιίας και συγκεκριμένα με τη μπύρα Pils HELLAS. Κάθε περίπτωση ανανέωσης μιας χορηγικής συνεργασίας αποδεικνύει στην πράξη την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι συνεργάτες μας στη δυναμική του brand name της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Με την Pils HELLAS έχουμε ξεκινήσει από πέρυσι μια εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία την οποία θα τελειοποιήσουμε την τρέχουσα σεζόν. Είμαι σίγουρος ότι οι ενέργειες που θα κάνουμε από κοινού θα δώσουν τη μέγιστη δυνατή προώθηση στο προϊόν".

Η Pils HELLAS

Η Pils Hellas είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που δημιουργήθηκε το 1996 από την εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία Αταλάντης και αποτέλεσε την πρώτη ελληνική μπίρα που φτιάχτηκε προσαρμοσμένη στις κλιματολογικές και διατροφικές συνήθειες του Έλληνα. Το αποτέλεσμα είναι μια ελληνικότατη pilsner μπίρα που θυμίζει, σε κάθε σταγόνα της, τον λαμπερό ήλιο και τη χαρά της ελληνικής παρέας! Παρασκευάζεται με τις πιο σύγχρονες τεχνικές ζυθοποίησης, από αγνά υλικά υψηλών προδιαγραφών (βύνη από κριθάρι, αρωματικό λυκίσκο, κρυστάλλινο νερό του Παρνασσού, που αναβλύζει από πηγή της Αταλάντης). H Pils Hellas είναι μια μπύρα γλυκόπιοτη και ευχάριστη που προέρχεται από Ζύμωση Μακράς Διάρκειας καθώς ψήνεται ολοκληρωτικά, για τουλάχιστον 21 ημέρες πριν διατεθεί στην κατανάλωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα