ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Η λατρεία των πιτσιρικάδων στον Γκάλη

Ο Νίκος Γκάλης όπως ήταν αναμενόμενο έκλεψε την προσοχή στην τελετή λήξης του τουρνουά "Ανδρέας Μιαούλης" που διοργάνωσε ο Ικαρος και η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (20/05).

Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, τίμησε με την παρουσία του την τελετή λήξης του τουρνουά και τα μικρά παιδιά δεν έχασαν την ευκαιρία να εκδηλώσουν το θαυμασμό τους, ζητώντας από τον Νίκο Γκάλη

ένα αυτόγραφο και μια φωρογραφία μαζί του.

Πλήθος κόσμου έδωσε το "παρών" ατο κλειστό του Εσπέρου και η τελετή λήξης ήταν αυτή που άρμοζε στο τουρνουά "Ανδρέας Μιαούλη", στο οποίο φέτος συμμετείχαν 130 ομάδες και περισσότερα από 2.200 παιδιά, γεννημένα από το 1997 ως το 2002! Μετά τις απονομές στους αθλητές κορυφαίου επιπέδου, οι πρωταθλήτριες ομάδες του τουρνουά παρέλαβαν τα μετάλλια τους κι έβγαλαν τις αναμνηστικές φωτογραφίες. Στο τουρνουά βραβεύτηκαν οι Άγγελος Κορωνιός, Δήμος Ντικούδης, Νίκος Οικονόμου, Τζαννής Σταυρακόπουλος και ο γενικός γραμματέας της ΕΣΚΑΝΑ Ευάγγελος Λυμπεράτος για την προσφορά τους στον αθλητισμό ενώ τιμήθηκε η Εθνική Πόλο γυναικών που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2011, ο προπονητής Γιώργος Μορφέσης και η Ολυμπιονίκης στο ακόντιο Μιρέλλα Μανιάνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα