NBA | Ντιο: "Παίζουμε ωραίο, έξυπνο μπάσκετ"

Με την ομάδα του να έχει πάρει τον αέρα στους Κλίπερς και να προηγείται με 3-0 στη σειρά, ο Μπορίς Ντιο στάζει μέλι για τον Τιμ Ντάνκαν και εξηγεί ότι επέλεξε τους Σπερς γιατί παίζουν ωραίο μπάσκετ.

"Βρισκόμαστε στα πλέι-οφ, κάθε νίκη έχει σημασία και μόνο αυτή κοιτάμε. Σε κάθε παιχνίδι ο αντίπαλος θα βρίσκει και μεγαλύτερο κίνητρο. Ειδικά τώρα. Είναι η ευκαιρία τους, για τους Κλίπερς είναι όλα ή τίποτα", δήλωσε αρχικά ο Μπορίς Ντιο σε αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην χημεία που έχει στο παρκέ

με τον γερόλυκο… Τιμ Ντάνκαν. "Είναι εύκολο να παίζεις με τον Τιμ. Στο μέλλον θα μπει στο Hall of Fame, το ξέρουμε όλοι αυτό. Είναι ο παίκτης που ξέρει μπάσκετ, ο οποίος είναι απίστευτα έξυπνος στο παρκέ και τα κάνει όλα εύκολα".

"Όλα ήρθαν φυσικά. Όπως και να έχει, όταν ήρθα στην ομάδα όλα ήταν τακτοποιημένα. Είχαν παίκτες που έκαναν το παιχνίδι τους. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που επέλεξα τους Σπερς. Παίζουν ωραίο μπάσκετ, γιατί παίζουν έξυπνο μπάσκετ", τόνισε στο τέλος ο Ντιο αναφερόμενος στην εύκολη προσαρμογή του στην ομάδα του Σαν Αντόνιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα