Ξέσπασμα Παπαδόπουλου!

17:37 20/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση που οδηγεί υπό προϋποθέσεις στην Α1 και έτσι και την νέα χρονιά αναγκάζεται να ζήσει το εφιάλτη της Α1. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μετά το ματς με την Κηφισιά ξέσπασε, για όσα έγιναν σε Ηράκλειο και Νέα Ερυθραία με τις… αναπάντεχες ήττες του Απόλλωνα Πατρών και την άνετη νίκη του Ικαρου

Σερρών. «Εγώ έχω μάθει να παίζω μέσα από τις γραμμές. Το μπάσκετ παίζεται μέσα από τις γραμμές. Ας μάθουν να παίζουν και οι άλλοι» είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ και συμπλήρωσε «Εμείς κάναμε το χρέος μας απέναντι στην ιστορία της ΑΕΚ, στον λαό της ΑΕΚ, στον εαυτό μας. Δεν θελήσαμε να μπούμε ποτέ σε θεωρίες συνωμοσίας. Είμαι υπερήφανος που είχα αυτούς τους παίκτες. Είμαι υπερήφανος που με επέλεξαν αυτοί, που με επέλεξαν για να είμαι προπονητής αυτής της ιστορικής ομάδας. Είμαι υπερήφανος που ένιωσα τη δυναμική αυτού του μεγάλου κόσμου, του κόσμου της ΑΕΚ».
Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ακόμη «Έχω ξαναπεί, ότι αυτοί οι παίκτες έπρεπε να βρίσκονται τώρα στην Α1. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο αυτή την ώρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα