Β' ΕΘΝΙΚΗ | Βατός: "Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό"

Ο Ηρακλής πικράτησε του Ηρακλείου με 74-69 στο φινάλε του πρωταθλήματος της Β΄' Εθνικής κι έκλεισε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του για την φετινή σεζόν.

Ο Δημήτρης Βατός, προπονητής του "Γηραιού" μίλησε στο bluearena.gr σημειώνοντας για την αναμέτρηση με το Ηράκλειο πως "στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης δεν παίξαμε καλό μπάσκετ. Αυτό οφείλεται στα

πολλά προβλήματα που είχαμε όλη την εβδομάδα. Η πολύ καλή αμυντική μας λειτουργία στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά και η ενέργεια και το πάθος που βγάλανε τα παιδιά μας οδήγησαν στη νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά με το καλύτερο δυνατό τρόπο".

Όσον αφορά για την προσπάθεια που έγινε όλη την χρονιά, ο Δημήτρης Βατός δήλωσε ότι "είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι που φέραμε εις πέρας το στόχο της παραμονής και σχετικά νωρίς. Όλα τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια και έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό. Κατά τη διάρκεια της σεζόν κάναμε αρκετά πολλά παιχνίδια και γενικά δεν παρουσιαστήκαμε χαλαροί σε κανένα. Όλοι μάς είχαν ξεγραμμένους αλλά εμείς αποδείξαμε ότι δίκαια παραμείναμε και ότι μπορούσαμε να τα είχαμε πάει ακόμα καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα