ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ | Γκάλης: "Μπράβο για την προσοχή σας, στα παιδιά"

Ο Νίκος Γκάλης τίμησε με την παρουσία του το τουρνουά "Ανδρεάς Μιαούλης" που διοργάνωσε ο Ικαρος Καλλιθέας και έδωσε τα δικά του εύσημα στην ομάδα για την προσοχή που δείχνει στους νέους αθλητές και στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Δημήτρη Αγγελόπουλο.

Ο Νίκος Γκάλης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και εξήρε την δουλειά που κάνει ο Ικαρος στα τμήματα των ακαδημιών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προσφορά

του Δημήτρη Αγγελόπουλου.

"Είναι πάρα πολύ θετική η παρουσία του Ικάρου, γιατί δεν μπορεί μια ζωή τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από μια-δύο ομάδες. Συγχαρητήρια στον κύριο Αγγελόπουλο όχι μόνο για την πολύ καλή πορεία του Ικάρου, αλλά για την όρεξη που έχει να βοηθάει τα μικρά παιδιά, διότι από αυτά θα βγουν τα νέα ταλέντα. Κι επίσης είναι σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες εποχές να δίνουμε χαμόγελο στα μικρά παιδιά. Μακάρι να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι σαν τον πρόεδρο με όρεξη, ώστε να διατηρήσουν το μπάσκετ ψηλά για πολλά χρόνια ακόμα", ήταν τα όσα δήλωσε ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Γιώργος Σαραντής και ο γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη Άκης Μιχαλάς δεξιώθηκαν τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή και την οικογένειά του μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα.

Μέσω ευχαριστία ανακοίνωσής της η ΚΑΕ τονίζει: "Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για τη ζεστή φιλοξενία τα εστιατόρια Κ-Grill στην Καλλιθέα και Living στη Γλυφάδα. Ιδιαίτερα δε τον διευθυντή του «Living» και παλιό σπουδαίο πολίστα Κώστα Λούδη.

Επίσης ο Ίκαρος θα ήθελε να ευχαριστήσει την «Olympic Air», η οποία έδωσε ως βραβείο στον αθλητή του Ιωνικού Νικαίας Σωτηράκη, (ο οποίος αναδείχθηκε MVP του τουρνουά για τους γεννηθέντες το 1997), αεροπορικά εισιτήρια για δύο διαφορετικούς προορισμούς στον ίδιο και την οικογένεια του. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Olympia basketball camp για την υποτροφία που έδωσε στον αθλητή του Περάματος Πετρόπουλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα