ΕΟΚ | Αλλαγές σε τρεις αγώνες

Η ΕΟΚ ενημέρωσε με ανακοίνωσή της για την αλλαγή του γηπεδούχου τόσο στον 1ο όσο και στον 2ο γύρο ανάμεσα στο ζευγάρι Εύνικος-Τερψιθέα για την Α2 Γυναικών, ενώ αλλαγή ώρας και έδρας θα υπάρξει στον αγώνα μεταξύ ΓΣ Χαλανδρίου-Βούρειος Χίου για την 8η αγωνιστική (2ος όμιλος) της Γ΄Εθνικής Ανδρών.

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση:

"Μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων ο αγώνας Εύνικος ΓΑΣ – ΑΟ Τερψιθέας

Γλυφάδας δεν θα διεξαχθεί στο 3ο κλειστό γυμναστήριο Άνω Λιοσίων αλλά θα γίνει αλλαγή έδρας ως εξής:

Ο αγώνας Εύνικος ΓΑΣ – ΑΟ Τερψιθέας Γλ., για την 9η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος) του 1ου Γύρου της 15/12/2013, θα διεξαχθεί στο Κλειστό γυμναστήριο Γλυφάδας και ώρα 13.30, με γηπεδούχο τον ΑΟ Τερψιθέας Γλ. και φιλοξενούμενο τον Εύνικο ΓΑΣ.

Ο αγώνας ΑΟ Τερψιθέας Γλ. – Εύνικος ΓΑΣ για την 9η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος) του 2ου Γύρου, της 30/03/2014 ώρα 12.00 αντί του γηπέδου Γλυφάδας, θα διεξαχθεί στο 3ο Κλ. Γυμν. Ανω Λιοσίων με γηπεδούχο τον Εύνικο ΓΑΣ και φιλοξενούμενο τον ΑΟ Τερψιθέας Γλ..

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΓΣ Χαλανδρίου – Βούρειος ΑΟΛ, για την 8η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (2ος όμιλος) της 15/12/2013 αντί ώρα 16.00 και του Κλ. Γυμναστηρίου Ν. Περκιζας θα διεξαχθεί ώρα 14.30 στο κλειστό γυμναστήριο Παπάγου".

Keywords
Τυχαία Θέματα