ΕΥΡΩΠΗ | Κλέιζα: «Πιθανώς ήταν το τελευταίο μου καλοκαίρι με την εθνική»

Πιο ορατό από ποτέ είναι το ενδεχόμενο της απόσυρσης του Λίνας Κλέιζα από την εθνική ομάδα της Λιθουανίας, βάση δηλώσεων που έκανε ο έμπειρος φόργουορντ.

Αρχικά, ο "Πιστολίνας", ο οποίος μίλησε στο fibaeurope.com, αναφέρθηκε στην ήττα από τη Γαλλία στον τελικό του πρόσφατου Ευρωμπάσκετ: «Δε χωράει αμφιβολία, ήταν η πιο σκληρή ήττα της καριέρας μου. Ήταν

δύσκολο να το χωνέψεις τότε και παραμένει ακόμη και σήμερα. Δεν αποδώσαμε καλά, το ασημένιο μετάλλιο είναι καλό, αλλά είχαμε την ευκαιρία για το χρυσό μετάλλιο και φτάσαμε τόσο κοντά. Παίζαμε αρκετά καλά, αλλά στα τελευταία λεπτά καταρρεύσαμε».

Στη συνέχεια, όμως, φρόντισε να ανεβάζει το ενδιαφέρον της κουβέντας, αναφερόμενος στο μέλλον του στην εθνική ομάδα της χώρας του: «Ξέρεις, νομίζω πως πιθανότατα αυτό ήταν το τελευταίο καλοκαίρι μου με την εθνική ομάδα. Δεν είμαι τόσο νέος πια και, βλέποντας μπροστά, θα είναι μία δύσκολη απόφαση. Φυσικά και δεν είναι σίγουρος, επειδή μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα και δε θέλεις να πάρεις τέτοιες αποφάσεις τώρα. Όπως είπα, βλέποντας μπροστά, θα είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά διαθέτουμε καλούς νεαρούς παίκτες, επομένως πιθανότατα θα αναλάβουν αυτοί. Αγαπώ τη χώρα μου, προσπάθησα να δώσω ό,τι είχα και το κάνω επί πολλά χρόνια. Εϊναι μεγάλη τιμή να εκπροσωπείς τη χώρα σου»

Keywords
Τυχαία Θέματα