ΗΡΑΚΛΗΣ | Εκτός ο Μπεχλιβάνης, συντηρητικά ο Κοθράς

Η προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στο Παγκράτι (25/01, 17:00) ξεκίνησε στον Ηρακλή και οι στροφές "ανεβαίνουν" όσο περνάνε οι μέρες.

Το περασμένο Σάββατο ο Ηρακλής πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ, δείχνοντας πως παραμένει εξαιρετικά ανταγωνιστικός παρά τις αντιξοότητες. Ο "Γηραιός" έφτασε, πλέον, τις 6 νίκες, γεγονός το οποίο τον βοηθάει να... ανασάνει καλύτερα ενόψει

συνέχειας.

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α2 κλείνει το ερχόμενο Σάββατο, με την ομάδα του Στέφανου Πέρκου να υποδέχεται το Παγκράτι, το οποίο συγκρτικά με το ξεκίνημα της σεζόν είναι ανεβασμένο. Η αποστολή του "Γηραιού" είναι δύσκολη, όμως η αισιοδοξία στο "κυανόλευκο" στρατόπεδο είναι διάχυτη.

Όσο αναφορά την προετοιμασία του αγώνα κόντρα στους "ροσονέρι" ο Κώστας Μπεχλιβάνης για δεύτερη μέρα δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, λόγω ενός τραβήγματος στους προσαγωγούς, ενώ συντηρητικά ακολούθησε το πρόγραμμα ο Ευθύμης Κοθράς. Τόσο ο Μπεχλιβάνης, όσο και ο Κοθράς, όμως, υπολογίζονται κανονικά για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα