ΠΣΑΚ | Μανωλόπουλος: «Επαιξε ρόλο η αλλαγή προπονητή»

Ο Ίκαρος πήρε βαθμολογική «ανάσα» επικρατώντας του Ρεθύμνου με 89-78 για την 14η αγωνιστική της Α1, με τον Σωτήρη Αθανασούλα να συμβάλει στη νίκη της ομάδας του με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.



Ο 26χρονος φόργουορντ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (psak.gr), για τη νίκη επί του Ρεθύμνου, τους στόχους του, την αλλαγή προπονητή, ενώ αναφέρθηκε και στον Απόλλωνα Πάτρας, τον οποίο θα αντιμετωπίσει ο Ίκαρος την επόμενη αγωνιστική.

Σωτήρη, δείξατε από το ξεκίνημα του αγώνα με το Ρέθυμνο,

ότι έχετε τον έλεγχο. Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι υπερτερήσατε και φθάσατε στη νίκη;

«Σε αυτό το ματς, θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αυτό νομίζω φάνηκε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις μας».

Πιστεύεις ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία της ομάδας η αλλαγή προπονητή;

«Ναι, έχει παίξει σημαντικό ρόλο. Όταν κάποια πράγματα δεν πάνε καλά, χρειάζεται κάτι να αλλάξει. Από την πρώτη ημέρα που ήρθε ο κύριος Λυκογιάννης, έβαλε κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας, που δεν είχαμε. Βέβαια, δεν είναι μόνο ο κύριος Λυκογιάννης αλλά και ο Θωμάς Νίκου, ο οποίος είναι εξαιρετικός στο σκάουτινγκ».

Ποιο είναι το μπασκετικό σου όνειρο;

«Να φθάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Ποτέ δεν είναι αργά. Δουλεύω πάρα πολύ και προσπαθώ να ακούω τις συμβουλές των προπονητών μου, να κάνω ό,τι μου λένε».

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Απόλλωνα Πάτρας; Τι πρέπει να προσέξετε για να πάρετε τη νίκη;

«Με τις προσθήκες που έχει κάνει ο Απόλλων τον τελευταίο καιρό, δείχνει να έχει βρει την ψυχολογία του. Το είδαμε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και σε αυτό με τον Ηλυσιακό. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα