HOT SPOT | Ο Ντάνστον και ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Ένα απόφθεγμα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ «δανείστηκε» ο Μπράιαν Ντάνστον θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του μεγάλου Αφροαμερικανού ηγέτη, αλλά και να σημάνει την αντεπίθεση των «ερυθρολεύκων».

Ο Ολυμπιακός στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε για μια ακόμα φορά κατώτερος των προσδοκιών και ηττήθηκε με 58-48. Με την ήττα αυτή το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα αποχαιρέτησε τις όποιες

ελπίδες είχε για κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Πέραν του ντέρμπι όμως, η Δευτέρα 20 Ιανουαρίου ήταν μια σημαντική ημερομηνία, καθώς αυτή ήταν η τρίτη Δευτέρα του Ιαουαρίου και όπως κάθε χρόνο, έτσι και τώρα η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ο οποίος είχε γεννηθεί στις 15 Ιανουαρίου του 1929.

Για το λόγο αυτό ο σέντερ του Ολυμπιακού ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ένα απόφθεγμα από μια ομιλία του Κινγκ κατά τα χρόνια της δράσης του. «Αν δεν μπορείς να πετάξεις, τότε τρέχα. Αν δεν μπορείς να τρέξεις, τότε περπάτα. Αν δεν μπορείς να περπατήσεις, τότε σύρσου. Αλλά ό,τι κι αν κάνεις, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι μπροστά», ήταν αυτό που έγραψε, το οποίο είχε…. Διπλό σκοπό. Από τη μία ο θηριώδης σέντερ των πρωταθλητών Ευρώπης θέλησε να τιμήσει τον εκλιπόντα ηγέτη και από την άλλη, με τα λόγια αυτά, σήμανε την αντεπίθεση της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα