ΕΥΡΩΠΗ | Επιβεβαίωσε ο Ζανολίν την απόλυσή του

Ο Ναρ Ζανολίν αποτελεί παρελθόν για τη FIBA Europe και την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος μιλώντας στο Eurohoops.net…

“Η είδηση κυκλοφορεί από το πρωί της Τρίτης, αλλά επιβεβαιώνεται από τα πλέον επίσημα χείλη. Ο Ναρ Ζανολίν απομακρύνθηκε από τη θέση του γενικού γραμματέα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας όπως παραδέχθηκε ο ίδιος στο eurohoops.net:

“Όντως, είναι αλήθεια ότι αυτό συνέβη και αποτελώ παρελθόν από την FIBA Europe”.

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για τους λόγους που σημειώθηκε αυτή η εξέλιξη. Ο ίδιος ο Καναδός παράγοντας δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει σε όσα του προσάπτονται. Σχετικά με τις πληροφορίες περί αποστολής επιστολών σε ομοσπονδίες ζητώντας τους να στηρίξουν την πρόταση για διετή κύκλο στα Ευρωμπάσκετ η απάντηση του ήταν: “Οχι, δεν έκανα κάτι τέτοιο. Επραξα ότι μου ζήτησαν κάποιες ομοσπονδίες. Δεν έκανα κάτι από μόνος μου. Εδρασα, όπως θεωρούσα ό,τι πρέπει, και πάντα δρω προς το συμφέρον των ομοσπονδιών μελών μας”.

Σε ερώτηση για το αν θα δώσει νομική συνέχεια στο ζήτημα απάντησε ότι “είναι πολύ φρέσκο αυτό που συνέβη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν είναι νόμιμο ή όχι είναι μια διαδικασία για την οποία θα αποφανθούν άλλοι οργανισμοί”.

Επί της ουσίας ο Ζανολίν ξεκαθαρίζει: “Αισθάνομαι ήρεμος. Ο, τι έκανα όλα αυτά τα χρόνια ήταν προς το συμφέρον της FIBA Europe και των μελών της και όχι για το συμφέρον μιας χώρας. Θεωρώ ότι η FIBA Europe είναι ένας ισχυρός οργανισμός, πιο ισχυρός από ο, τι ήταν. Ολες οι πράξεις μου είχαν αυτό τον γνώμονα, να πράττω υπέρ του συμφέροντος των μελών μας και η συνείδηση μου είναι απόλυτα καθαρή”.

Keywords
Τυχαία Θέματα