ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | "Γκέτσε", the killer

Με μια επιβλητική εμφάνιση στον πρώτο ημιτελικό των προκριματικών της Ευρωλίγκα κόντρα στην Όλντενμπουργκ, η Λιέτουβος Ρίτας επικράτησε με άνεση και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό κόντρα στην Οστάνδη, έχοντας σε τρομακτική κατάσταση τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους.

Μετά από μία διετία στον... πάγκο του Ολυμπιακού, ο Λιθουανός γκαρντ

/ φόργουορντ φόρεσε και πάλι τον μανδύα του "killer" και σκοράροντας ακατάπαυστα έξω από τη γραμμή των 6.75μ, διέλυσε τη γερμανική άμυνα.

Σε μόλις 27 λεπτά συμμετοχής, ο 25χρονος "μπόμπερ" φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι με 34 πόντους και το εντυπωσιακότερο όλων ήταν τα 8/10 (!!!) τρίποντά του. Συν τοις άλλοις, είχε 4/4 βολές, 3/5 δίποντα, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ τα 2 του λάθη ήταην αδύνατον να αποτελέσουν ψεγάδι στη συγκλονιστική εμφάνιση που χάρισε στους Λιθουανούς.

Ο "Γκέτσε" είναι... φονιάς και μπορεί να μην έπιασε στον Ολυμπιακό λόγω διαφορετικής αγωνιστικής φιλοσοφίας, όμως η Λιέτουβος Ρίτας μπορεί να του δώσει ηγετικό ρόλο για να επιστρέψει στην ελίτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια ομάδα αγωνίζονται οι άλλοτε "ερυθρόλευκοι" Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Ρενάλντας Σεϊμπούτις, καθώς και ο πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μιλένκο Τέπιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα