ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Λο: «Εχουμε πολλά να περιμένουμε…»

Η… καλή μέρα δεν φάνηκε από το πρωί για τον Εϊσι Λο, ο οποίος έχει ήδη τραυματιστεί δύο φορές την φετινή σεζόν, αλλά είναι αποφασισμένος να διώξει τα… σύννεφα και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στην επίτευξη των στόχων του ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» στο ματς (14/10) της πρεμιέρας της Α1 με τον Παναθηναϊκό.

«Οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού και είναι κάτι που μπορεί να σου συμβεί κάθε χρονιά. Ευτυχώς, οι τραυματισμοί μου δεν είναι σοβαροί. Απλά θα απουσιάσω για κάνα δυο

βδομάδες. Στα σημαντικά παιχνίδια δεν θα απουσιάσω. Θέλω να προετοιμαστώ για τα παιχνίδια που έχουν πραγματική σημασία και ελπίζω να μην έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς στην ομάδα σε όλη την σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ στο Superbasket.gr ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως οι συμπαίκτες μου θα καλύψουν το κενό μου. Εχουμε βαθύ ρόστερ, διαθέτουμε δύο και τρεις παίκτες σε κάθε θέση, όπως έχει αναφέρει και ο προπονητής μας και έχουμε προνοήσει για ανάλογες περιπτώσεις. Είμαστε μια ταλαντούχα και μεγάλη ομάδα. Θα χάσω τα παιχνίδια για το Διηπειρωτικό Κύπελλο, αλλά δεν ξέρω αν θα συμβεί το ίδιο και με εκείνο με τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι σίγουρο ακόμα. Ισως παίξω εναντίον του Παναθηναϊκού, ίσως όχι. Ακόμα είναι νωρίς όμως. Σίγουρα θέλουμε να νικήσουμε, αλλά και πέρσι τους νικήσαμε δύο φορές στην κανονική περίοδο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη την στιγμή, όταν πρέπει και αυτός είναι ο στόχος μας».

Οσον αφορά για τη νέα σεζόν, ο Εϊσι Λο παρατήρησε πως «έχουμε πολλά να περιμένουμε και να δούμε. Υπήρχαν πολλά παιδιά που είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Την Κυριακή (29/9) προπονηθήκαμε για πρώτη φορά όλοι μαζί. Εχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες που πρέπει να δέσουν με την ομάδα. Είναι δύσκολο την παρούσα στιγμή να κάνουμε προβλέψεις και να ψάχνουμε τις διαφορές με την περσινή σεζόν. Πρέπει πρώτα να παίξουμε μερικούς αγώνες. Ολοι πρέπει βρούμε τους ρόλους μας για να βοηθήσουμε την ομάδα. Θέλουμε να κατακτήσουμε όλα τα τρόπαια, αλλά πρέπει να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε βήμα-βήμα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος. Είμαστε ακόμα στις αρχές της σεζόν. Υπάρχει δρόμος μπροστά μας. Πρέπει κάθε φορά να δίνουμε το καλύτερο των δυνατοτήτων μας, να παίζουμε καλό μπάσκετ, να βελτιωνόμαστε σε όλη την διάρκεια της σεζόν και τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες για να τα καταφέρουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα