ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Λόρμπεκ: "Τελικό με Παναθηναϊκό"

Την ομάδα που πέρσι απέκλεισε την Μπαρτσελόνα και της στέρησε τη συμμετοχή στο Φάιναλ Φορ που έγινε στο γήπεδό της, δηλαδή τον Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό, θέλει να βρει αντιμέτωπο στον τελικό της Ευρωλίγκας, ο Έραζεμ Λόρμπεκ, ώστε οι Καταλανοί να πάρουν... εκδίκηση!

"Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξουμε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό, πρώτον γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε

την ομάδα που μας απέκλεισε πέρυσι και να διεκδικήσουμε τον τίτλο και δεύτερον γιατί θα σημαίνει πως θα έχουμε νικήσει τον Ολυμπιακό και θα είμαστε στον τελικό", δήλωσε αρχικά ο Σλοβένος άσος στην επίσημη ιστοσελίδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης και στην συνέχεια επισήμανε:

"Είναι δύσκολο να πω ποιος είναι πιο δυνατός, ο Παναθηναϊκός ή η ΤΣΣΚΑ. Όμως όταν φτάσεις στον τελικό, δεν έχει σημασία ποιον αντιμετωπίζεις. Θα πρέπει να νικήσουμε την καλύτερη ομάδα. Εστιάζουμε πρώτα στον ημιτελικό και μετά βλέπουμε. Ελπίζω να πάρουμε το τρόπαιο. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο της Μπαρτσελόνα είναι πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μακάρι να κατακτήσουμε τον τίτλο και αν τα καταφέρουμε, θα είναι αφιερωμένο στους φιλάθλους μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα