Αλλαγή προγράμματος για Τσάκωνα

16:55 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

Διάθεση να πάρει μέρος στους αγώνες του κλειστού στίβου έχει και με το παραπάνω, αυτό που του λείπει είναι η...σιγουριά ότι θα βγάλει την προπόνηση χωρίς τραυματισμούς. Ο Γιώργος Τσάκωνας αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα της προπόνησης του, εξαιτίας της χαμηλής θερμοκρασίας στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ. Αυτό έχει ως συνέπεια να σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο του να μην πάρει μέρος στους αγώνες του χειμώνα. «Δυστυχώς στο κλειστό προπονητήριο έχει πολύ κρύο και αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε την προπόνηση για να μην

τραυματιστώ. Θέλω να πάρω μέρος σε κάποιους αγώνες, όμως, ακόμη δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν θα είμαι σε θέση. Ισως κάνω έναν αγώνα σε μορφή προπόνησης στις 18/1 στο ΟΑΚΑ», είπε ο Τσάκωνας. Ο πρωταθλητής του μήκους, που γυμνάζεται με τον Δημήτρη Χατζόπουλο, το επόμενο διάστημα θα έχει καταλήξει για το αν θα πάρει μέρος και σε κάποιο μίτινγκ στο εξωτερικό.

Η ομοσπονδία προκειμένου να βελτιώσει τις συνθήκες προπόνησης των αθλητών προχώρησε στην αγορά δύο κλιματιστικών, τα οποία αναμένεται να τοποθετηθούν τις επόμενες μέρες στην αίθουσα για τα βάρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα