ΑΡΗΣ | Αγγέλου: "Αντιμετωπίζουμε με θετικό τρόπο τα προβλήματα"

Ο Άρης ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα με τραυματισμούς, ωστόσο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (25/3, 17:00, ΕΤ1) θα επιδιώξει να αφήσει πίσω του αυτά τα προβλήματα, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Αγγέλου. Επιπλεόν, ο τεχνικός των "κίτρινων" τόνισε ότι το ματς με τους Πειραιώτες προσφέρεται για... δοκιμές, ενώ ζήτησε από τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών στο "Αλεξάνδρειο".

"Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια στο αγωνιστικό

κομμάτι σε ό,τι αφορά τη διάρκεια και τον ομαδικό τρόπο αντίδρασης σε άμυνα και επίθεση. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, όλα τα παραπάνω στοιχεία να δοκιμαστούν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ποιότητα του αντιπάλου, άλλωστε, προσφέρεται γι’ αυτό", είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής και πρόσθεσε:

"Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τα βλέπουμε με θετικό τρόπο, αφού έτσι θα δώσουμε ευκαιρίες στους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ μας. Εύχομαι στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα, να έχει και σε αυτό το παιχνίδι την βοήθεια και την υποστήριξη του κόσμου της".


Με τη σειρά του ο Κώστας Χαρίσης ανέφερε: "Πέρα από τους τραυματισμούς μας, θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, καθώς προερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ζητάμε από τον κόσμο μας να γεμίσει το γήπεδο και να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που αυτός ξέρει. Είμαστε σίγουροι ότι θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητές μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα