ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Να είμαστε προσεκτικοί με το Περιστέρι"

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Κυριακή (24/3, 17:00, ΕΤ1) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ το Περιστέρι και το γεγονός ότι δεν θα έχει τους φιλάθλους στο πλευρό του καθιστά την προσπάθειά του ακόμα πιο δύσκολη, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος τόνισε ότι το παιχνίδι κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστίων θέλει προσοχή.

"Θα

πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας, καθώς θα γίνει και πάλι χωρίς κόσμο. Αυτό από μόνο του, δυσχεραίνει την προσπάθεια μιας ομάδας να βρει ρυθμό. Αυτό θέλουμε, να έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά και να βοηθήσουν όλοι οι παίκτες, ώστε κάποιοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής και κάποιοι να μπορέσουν να ξεκουραστούν, μετά τον αγώνα και το ταξίδι στη Μαδρίτη, και ενόψει της συνέχειας. Σεβόμαστε το Περιστέρι και θα πρέπει να δείξουμε τον καλό μας εαυτό στο παρκέ, για μία ακόμη φορά", ήταν τα λόγια του τεχνικού του "τριφυλλιού".

Από την πλευρά των παικτών, ο Γάιος Σκορδίλης σχολίασε: "Θα χρειαστεί προσοχή ο αγώνας, όπως χρειάζεται προσοχή κάθε αγώνας, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν ειδικές συνθήκες όπως το γεγονός ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και το ότι προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ εκτός έδρας. Το μυαλό θα πρέπει να επικεντρωθεί και πάλι στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, να σεβαστούμε το Περιστέρι και να κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι, σε όλη τη διάρκειά του".

Keywords
Τυχαία Θέματα